Doelstelling functie
Gastvrijheid zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen.
Kenmerken
Je kunt werken onder hoge druk
Je neemt je verantwoordelijkheid in het uitvoeren van je taken
Je overziet wat nodig is om tot een goed resultaat te komen
Je werkt samen waar het moet
Je maakt verbinding met je medecollega’s en gasten
Je bent te allen tijden professioneel ingesteld
Je bent secuur in het uitvoeren van je taken
Competenties
KLANTGERICHTHEID
De mate waarin iemand de wensen en behoeften van klanten achterhaalt en hieraan voldoet. Prioriteit geven aan dienstverlening en klanttevredenheid.
OPDRACHTGEVERSGERICHTHEID
De mate waarin iemand de wensen en behoeften van opdrachtgevers achterhaalt en hieraan voldoet. Prioriteit geven aan dienstverlening en opdrachtgeverstevredenheid.
FLEXIBILITEIT
De mate waarin iemand in staat is zich aan veranderende inzichten, werkwijzen en omstandigheden aan te passen. Bereid zijn zo nodig van prioriteit, strategie of gedrag te wisselen.
DOELGERICHTHEID
De mate waarin iemand gedrag toont dat erop gericht is prestaties te leveren en successen te boeken.
ZELFBEHEERSING
De mate waarin iemand erin slaagt de eigen impulsen/ emotionele reacties die door spanningsvolle omstandigheden worden opgeroepen te beheersen.
COMMUNICATIEVAARDIG De mate waarin iemand zichzelf (non)verbaal correct weet uit te drukken, met respect voor betrokkenen en de boodschap duidelijk en doelgericht kan overbrengen.
Taken
Verantwoordelijk voor uitvoer toegewezen project
Voorbereiding en uitvoer van toegewezen project
Aansturing facilitair team op locatie
Verantwoordelijk voor compleet uitvoering professionele dienstverlening van het facilitair team
Verantwoordelijk voor de uitvoer en aansturing van de facilitaire sector
Verantwoordelijk voor het briefen en positioneren van betrokken medewerkers
Verantwoordelijk voor de kwaliteit correcte naleving van instructies.
Verantwoordelijk voor zorg en welzijn van medewerkers (pauzes, eten & drank etc)
Verantwoordelijk voor sluitende project administratie, evaluatierapport en urencontrole
Jouw positie binnen de organisatie
Je legt verantwoording af aan de project Manager en/of projectleider van het Event
Je werkt samen met de collega’s PROFI-SEC die op dit event zijn ingeroosterd
Je werkt op de eventlocatie die je is toegekend
Doorgroeimogelijkheden
CP
Vereisten
Minimaal HBO werk- en denkniveau
Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Aantoonbare kennis van geautomatiseerde systemen (MS Office)
Werkervaring in dienstverlening
Aantoonbare werkervaring op events tot 40 medewerkers
Een pré is om aantoonbaar geschoold te zijn in
Hospitality
Eerste Hulp, BHV, AED
Controle identiteitsdocumenten
Flexibele inzetbaarheid
In bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
Representatief
Fysiek en mentaal gezond
Teamspeler
Enthousiast?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV! Je kunt solliciteren via de sollicitatieknop.